follow Catalog firme » Metalurgie minerale » Rulmenti » Judetul SUCEAVA
  home     Rulmenti   Judetul SUCEAVA

Rulmenti Suceava

Obtineti cel mai bun pret pentru rulmenti completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
rulmenti cu bile pe un rand, rulmenti cu role butoi, rulmenti radiali oscilanti cu bile, rulmenti radiali cu ace, rulmenti cu role cilindrice, rulmenti radiali cu bile, rulmenti axiali oscilanti, rulmenti oscilanti cu role butoi, rulmenti radiali oscilanti, rulmenti suceava, rulmenti cu role conice (Suceava, SUCEAVA)
Rulmenpol a luat fiinta in 1997 ca firma mixta romano - polona, avand ca domeniu de activitate comercializarea pe piata interna si externa a rulmentilor din import si indigeni (distribuitor al sc rulmenti sa birlad). rulmenpol detine spatii proprii de depozitare, conform normelor si cerintelor internationale pentru desfasurarea activitatilor de management si un parc auto propriu pentru aprovizionare si transportul marfii...
0230 *** ***Click aici!
rulmenti cu bile, rulmenti oscilanti, rulmenti radiali (Suceava, SUCEAVA)
Firma a fost infiintata in 1998, in Suceava, iar pana in prezent a deschis puncte de lucru in Iasi, Galati, Piatra Neamt, Buzau si Bacau pentru o mai buna acoperire a pietei de desfacere si pentru apropierea de clientii din zona. Aceste eforturi au fost completate cu largirea gamei de produse oferite clientilor, de la firme de renume, recunoscute pe plan mondial. Paleta..
0230 *** ***Click aici!
rulmenti (Suceava, SUCEAVA)
Firma este dealer husqvarna. firma este importatoare directa a marcii de rulmenti cx ( auto, industriali si agricoli) din polonia cu atestare iso 9001:2000. firma furnizeaza din stoc sau la comanda si alte marci de rulmenti cu profil auto, industriali si agricoli. furnizam la comanda toate tipurile de curele, simeringuri si inele zegger(de arbore si alezaj). Deasemenea firma noastra ofera o gama larga de..
0230 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie