follow Catalog firme » Metalurgie minerale » Rulmenti » Judetul PRAHOVA
  home     Rulmenti   Judetul PRAHOVA

Rulmenti Prahova

Obtineti cel mai bun pret pentru rulmenti completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
rulmenti cu role, rulmenti radiali, rulmenti auto, rulmenti, rulmenti industriali, rulmenti prahova, rulmenti auto prahova, rulmenti radiali prahova, rulmenti cu role prahova, rulmenti auto ploiesti, rulmenti industriali prahova, rulmenti industriali ploiesti, rulmenti ploiesti (Ploiesti, PRAHOVA)
Societatea noastra a luat fiinta ca urmare a necesitatii de a raspunde solicitarilor intervenite pe piata de rulmenti (toata gama) curele trapezoidale, simeringuri, organe de asamblare etc. Clientii, sunt partenerii nostrii de afaceri, de ei depinde ca noi sa ne dezvoltam oferind servicii de calitate si de noi depinde ca ei sa isi atinga telul propus...
0744 *** ***Click aici!
rulmenti benzi transportoare (CAMPINA, PRAHOVA)
Societatea noastra va pune la dispozitie echipa cu experienta in domeniul constructiilor metalice. Societatea noastra confectioneaza toata gama de role pentru benzi transportoare. Casetele de rulmenti ale rolelor pot fi de plastic sau de metal in functie intrebuintare. Societatea noastra ofera servicii de consultanta, service si mentenanta a echipamentelor din statiile de sortare. Societatea noastra confectioneaza transportoare cu banda cu latimea covorului de..
0727 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie