follow Catalog firme » Metalurgie minerale » Rulmenti » Judetul HARGHITA
  home     Rulmenti   Judetul HARGHITA

Rulmenti Harghita

Obtineti cel mai bun pret pentru rulmenti completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
rulmenti, rulmenti timken, rulmenti industriali, rulmenti de precizie, rulmenti cu bile, rulmenti cu role, rulmenti cu ace, rulmenti auto, rulmenti harghita (Odorheiu Secuiesc, HARGHITA)
Inffintata in anul 1995, S.C. Tornado S.R.L. este situata in Odorheiu Secuiesc si comercializeaza rulmenti (Timken, SKF, URB, FLT, CX), curele de transmisie (Rubena, Optibelt) si simeringuri. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0722 *** ***Click aici!
rulmenti pompe
Firma mentor sa fondat in 1994 in gheorgheni, jud. harghita avand obiect principal de activitate importul de piese de schimb, subansamble si consumabile pentru industria textila, industria tutunului si industria alimentara. primele comenzi avind dela decoratex sa, fabrica de stofa de mobila din gheorgheni. regresia industriei textile si expansiunea industrie alimentare, mai ales industria bauturilor, ne-a orientat spre acest sector. fabricile de bere..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie